Kedvezményrendszer

Kedvezményrendszer

Amennyiben regisztráltad magad áruházunkban, automatikusan részt veszel kedvezményrendszerünkben. Az áruházban történt vásárlásaid összege alapján különböző VIP szintekre kerülhetsz. Az adott VIP szint állandó kedvezményt nyújt számodra, nincs szükség havi vagy éves megújításra, így ha egyszer már elérted, úgy onnantól kezdve mindig részesülsz a kedvezményben. A kedvezmény kuponokkal összevonható, de akciós árú termékekre nem vonatkozik.

Az egyes kategóriák, a hozzájuk tartozó kedvezmények és a szükséges összesített vásárlási összegek az alábbi táblázatban találhatóak.

VIP szintÁllandó kedvezményÖsszesített vásárlási összeg
Hobbimániás5 %100 000 Ft
Alkotólázas7.5 %300 000 Ft
Scrapfüggő10 %1 000 000 Ft

Intézményi kedvezmények

Köznevelési intézmények számára általános 10 % kedvezményt nyújtunk, a kedvezmény kuponokkal összevonható, de akciós árú termékekre nem vonatkozik. A regisztrációt követően, az első vásárlás leadása előtt kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy az intézményi kedvezményt aktiválhassuk.

Viszonteladói kedvezmények

Viszonteladók számára általános 20 % kedvezményt nyújtunk, a kedvezmény kuponokkal nem vonható össze, akciós árú termékekre nem vonatkozik, kedvezményes szállításra nem jogosít. A regisztrációt követően, az első vásárlás leadása előtt kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy a viszonteladói kedvezményt aktiválhassuk.

Partnerprogram

Amennyiben regisztrálsz partnerprogramunkba, úgy az általad közvetített (blogodon, oldaladon elhelyezett partner linkeken keresztül érkező) vásárlások után 2% jutalékot kapsz. A jutalék jóváírása a közvetített vásárlás kiegyenlítése után történik meg. A jutalékot áruházunkban történő vásárlásra használhatsz fel, fizetéskor jutalékszámlád automatikusan beszámításra kerül.