Blog
Főoldal Újdonságok Akciós termékek Előrendelés Bolhapiac Bemutatóterem
 
Sizzix Big Shot kezdőkészlet - Új
Sizzix 30,990 Ft
Big Shot kezdőkészlet - Új
Big Shot kezdőkészlet - ÚjBig Shot kezdőkészlet - ÚjBig Shot kezdőkészlet - Új
Big Shot kezdőkészlet - ÚjBig Shot kezdőkészlet - ÚjBig Shot kezdőkészlet - Új
Big Shot kezdőkészlet - Új

Ez a Big Shot kezdőkészletet már nem kapható, helyette kattints ide az új készülékekért.


Ha még nem ismered azt a csodát, csatlakozz te is tematikus Facebook csoportunkhoz és nézd meg, hogy másik miket készítenek vele. Itt jelentkezhetsz a csoportba.

Itt a Sizzix új Big Shot kezdőkészlete. Hogy miért válaszd az új Big Shot kezdőkészletet? Az új Big Shot kezdőkészlet tartalmaz mindent, amivel felfedezheted a Sizzix termékeket. Az új dizájn mellett a legfontosabb tulajdonsága, hogy a vékony vágósablonok (Thinlits, Framelits, Spellbinders, Marianne D, stb.) használatához nincs szükség további tartozék vásárlására, mert az új kezdőkészlet egy olyan nagyméretű MultiPurpose adaptert tartalmaz, amellyel ezek a vékony vágósablonok is használhatóak.

A Big Shot sokoldalúan használható gép, változatos sablon és domborítómappa kínálattal. Vághatsz vele papírt, kartont, dekorgumit, fémfóliát, filcet, vékony lemezkartont, szövetet és még rengeteg más anyagot. Foltvarrós és ékszerkészítő sablonjai új lehetőségeket nyitnak a gép használatában. Használhatod dekorációkhoz, képeslap és emlékalbumkészítéshez, foltvarráshoz, ékszerkészítéshez és még számtalan dologhoz. A kezdőkészlethez többfajta sablont és egy domborítómappát is kapsz, kedvezőbb áron, mintha egyenként vennéd meg őket.

A készlet tartalma:
- 1 új dizájnú Big Shot vágó- és domborítógép tartozékokkal (1 pár standard vágólap, 1 hosszú MultiPlatform adapter)
- 1 Bigz vágósablon (szívek, körök, lepke)
- 2 Sizzlits vágósablon (virágok, lepke)
- 7 Framelits vágósablon (virágok, körök, címkék, szív)
- 1 domborítómappa (pöttyös-leveles)
- 10 színes karton
- 1 használati útmutató

Tudnivalók, tippek új felhasználóknak:
- Vágás során a plexi vágólapok felületén is megjelennek a vágás körvonalai. Ez teljesen normális.
- A vágandó anyag látható oldala (színe) nézzen mindig a vágókés felé, így egyrészt szebb lesz a vágás látható eredménye, másrészt a plexi vágólapokon idővel mélyülő vágás körvonalak a vágandó anyag nem látható oldalán (fonákján) fognak csak nyomot hagyni.
- Akár több réteg anyagot (pl: papír, karton, szövet) is vághatsz egy lépésben a vágógéppel, de vigyázz, hogy ne erőltesd túl.
- Ne csak az egyik vágólap egyik oldalát használd a vágókéssel szemközt, hanem folyamatosan váltogasd a használt oldalt és vágólapot, így a vágólapok nem deformálódnak huzamosabb használat során sem.
- Ha domborításhoz olyan kartont használsz, amely magjának színe eltér a felület színétől (ilyen a készletben található 10 színes karton is), akkor a domborítást követően finom dörzspapírral dörzsölt át a kidomborodó felület.
- Ha különleges anyagok is érdekelnek, akkor nézz szét a Silhouette digitális vágógéphez kapható öntapadós fóliák, vasalós transzferek és különleges anyagok között.
- A Big Shot vágógépben más gyártók (Cuttlebug, Spellbinders, Marianne D, Nellies' Choice, Joy, Scrapping Cottage, stb.) sablonjait is használhatod.
- Bigz Pro, Movers & Shapers Pro és ScoreBoards Pro vágósablonok ebben a vágógépben nem használhatóak, csak a nagyméretű Big Shot Pro vágógépben.

Hol találsz további vágósablonokat:
- Raktáron levő termékeket a Vágógépek, sablonok kategóriában találsz.
- Kedvező árú termékeket a bolhapiacon találsz.
- Előrendelhető termékeket az előrendelés oldalon találsz. Az előrendelés szabályait itt olvashatod el.

További kiegészítők, amelyekre szükséged lehet a későbbiekben:
- Hosszú Sizzlits vágósablonokhoz szükséged lesz 1 pár hosszú vágólapra.
- Bigz XL, Movers & Shapers XL, ScoreBoards XL vágósablonok használatához szükséged lesz 1 pár XL vágólapra.

Garancia (csak otthoni (nem kereskedelmi célú) használat esetén):
- Big Shot vágó- és domborítógépre három év limitált garancia (a tartozékokra nincs garancia).
- Bigz, Sizzlits, Framelits vágósablonokra három év limitált garancia.
- Domborítómappára 90 nap limitált garancia.

Ide kattintva olvashatod mások véleményét a termékről Mondd el egy barátodnak Kívánságlistára  Ez a termék pillanatnyilag nem rendelhető.